Några dagar försent men glädje ändå!

På själva Fettisdagen så glömde jag bort att vi skulle ha semlor, eller, rättare sagt – jag glömde bort hela Fettisdagen! Så igår tänkte jag att jag skulle glädja barnen och köpa semlor från FABRIQUE som ligger borta på 14th St på västra sidan. Det är en bra bit att gå dit men jag hade podd i öronen och var på bra humör. När jag kom fram så var sista semlan såld för ”mindre än 5 minuter sedan”. Gaaah! Fick kompensera och köpa kardemummabullar för tomhänt kunde jag ju inte komma hem. Efter en lång promenad tillbaka (well, I guess den var lika lång som vägen dit…) kollade jag hur långt jag gått. 11,7 km totalt under dagen. Tur ändå för nu skulle jag ju äta en bulle med minst 1.000.000 kalorier i för de snålar inte med smör och socker på FABRIQUE.

Men idag kvarstod ju problemet med semlorna. Så. Jag gick dit igen.

10,5 km idag. (Och slut lagring på iCloud som ni ser. Undrar om det beror på de 28.000 bilder jag har i kamerarullen?)

Men vilken SEGER!! Den här semlan ligger lätt på topp-tre någonsin!! Tills på söndag säljer de semlor om nån blir sugen.

2 reaktioner till “Några dagar försent men glädje ändå!

  1. Snygg dessutom. Bjuder staden semlor under hundringen tro? Världens bästa kostar en tjuga på Uddens hemvägen i Lillkorsträsk. Förhoppningsvis går att köpa till veckan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s