Helt sjukt

Hann inte fota i morse men tandställningen har dragit ihop Nelles framtänder på 1 natt!! På bilden från igår så kan ni se, om man zoomar in, att hon har ett en till två millimeter stort mellanrum mellan framtänderna. Det är borta idag! Det här blir verkligen spännande att följa. Hennes skelett verkar så följsamt, samma sak hände med expandern. Den skulle suttit i 2 månader men Nelles mått på överkäken var klart efter bara en månad. Ska se om jag kan få till en bild ikväll, då ska jag lägga till den till det här inlägget. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s