Och så blev det sköna söndag

Den här helgen har vi verkligen inte gjort mycket. Lagat god mat, sovit länge, tränat och varit ute och gått. Mitt på dagen idag så var det 13 plusgrader och strålande sol. Underbart!

Nästa vecka däremot blir det inga lata dagar. Förutom jobb och skola så ska Nelle få tandställning, Edward ska göra sina IB-val till nästa år (typ gymnasieval fast på IB Diploma Program väljer man specifika ämnen de två sista åren. Tre på ”Standard Level” och tre på Higher Level”), Richard ska på planeringsdagar till Montauk med jobbet. Sen är det skolmöten och allt annat som hör livet till. Med lite tur blir det regn nån dag så man kan stanna hemma och städa med gott samvete. Skulle verkligen behöva göra en garderobsrensning igen. Jag har så mycket kläder som har ”krympt”? Faktiskt borde de rensas ut och ”gå vidare”. Finns flera secondhandbutiker som man kan skänka till. Som 50-åring får man vara lite realistisk också. Size 0-tiden är (nog, hahaha!) förbi…

Och strumplådan gapar tom förutom de där man aldrig använder, likaså vad gäller trosor och behåar. Behöver kasta ALLT som är oskönt och fylla på med lite nya, härliga saker. Vill bara ha mjukt på mig. Inget får sitta åt eller skava. Nej. Usch! Började idag med att köpa dessa bijouterier för $17. Och en blus på 50%.

Såna små söta örhängen från J Crew.

Hoppas er helg också varit skön och vilosam.

4 reaktioner till “Och så blev det sköna söndag

 1. Är det säkert att Nelle ”får” tandställning ;)…?!? Vi pratade tandläkare på lunchen idag så då berättade jag om fyndpriset för hennes mjölktänder och då sa en kollega: ”Men herregud, tänk om hon ska ha tandställning – då går man ju dit hela tiden. Undrar om det finns försäkringar för detta?”
  Jag bollar frågan vidare till dig Lotta 🙂

  Gilla

  1. Får och får…😬
   Eftersom hon har och har haft så mycket problem med tänderna som nu är rejält sneda också, så hade hon redan förra sommaren fått ett beslut av specialist i Sverige och då ”får” hon samma beslut/tandvård här. Till en kostnad som kammarkollegiet tar. Gäller hela vårdkedjan, från hennes ”expander”, tandutdragning och tandställning. Tills det är KLART. Om sisådär 2-3 år…så nog får vi ”springa där hela tiden”.

   Gilla

   1. Härligt! Ja ’ får’ var verkligen skrivet med lite ironi 😉.
    Cajsa blev klar med sin efter ’bara’ 2år i höstas (de trodde 2,5) och Stina står i kö nu sedan ca 1,5år…
    Jag minns att även Cajsas tänder började ändra sig direkt också och överkäken såg ’perfekt’ ut efter bara några veckor!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s