Mysig fredagkväll utan tacos

Vi har haft strålande väder idag också. Blå himmel, sol och hög, klar och kall luft. Jag och Richard tog en långpromenad ner till Lower East Side och hem genom East Village. När Lisa var här tipsade hon om ett fik/brunchställe som heter MUD. När jag och Lisa gick förbi den helgen hon var här var det hysteriskt där inne. Kö till och med utanför. Idag gick vi dit på en fredag, klockan var 14 (alltså varken frukost eller lunchtid) och ändå var det knökfullt!

Visst är det Donald Southerland på bilden? Det fanns många autografer och bilder av kända människor på väggarna.

Det var det absolut godaste kaffet jag fått serverat i USA. Någonsin! Salladen jag åt var också god men kaffet… Fem kaffepannor!

Richard tog den här otroligt tjusiga bilden på mig. I träningskläder, med keps och kopiöst skitigt hår. Till mitt försvar hade jag först, innan promenaden, varit på gymet. Därav klädsel. Sen är också Richard världens sämsta fotograf. Det är sedan gammalt men med denna bild är det fastställt för alltid.

Efter den sena lunchen gick vi och handlade ingredienser till hemmagjord pizza. Jag gjorde en Pizza Bianco till mig med potatis, palsternacka och rosmarin och resten av familjen åt en ”vanlig”.

SÅÅÅÅ GOD!

Innan middagen hade jag försökt göra lite mysigt och tänt ljus och brasa. Eller om man ska vara petig, blockljus i brasan. Sen blandade vi en P2. En drink som vi fick tips om av min kusin. Smakar som den ser ut, lite piggelin fast syrlig.

Nu tänkte vi alla se filmen Parasite som kommit ut på AmazonPrime. Buddy är här och hälsar på. En mysig hemmakväll.

4 reaktioner till “Mysig fredagkväll utan tacos

  1. Vilken heldag! Träning, gott kaffe, god drink, pizza och en film som får känslorna att storma.

    Och allt detta med en mästerfotograf vid din sida. Det var absolut inget fel på den bilden! 😍🤩

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s