Fredag igen?

Den här veckan har gått så fort!! Barnen på UNIS har ju varit lediga hela veckan men i övrigt så är det jobb och skola som vanligt. Så vi har passat på att göra lite ”ärenden”, som till exempel att dra ut 4 tänder på Nelle.

Igår var vi till tandkirurgen Dr Chen som på mindre än 15 minuter träffat oss, bedövat och dragit ut fyra mjölktänder till en kostnad av $2095. Japp, ni läste rätt! Ca 20.000 kr. Bra att bygga upp vår credit score på kreditkortet.

Dr Chen som ringde kl 21.00 igår kväll för att höra om ”allt var bra”. Så jag antar att man kan säga att han jobbade 16 minuter ”in total”…

När vi fick notan så skrattade jag och Nelle (lite nervöst) och räknade ut vad det skulle kostat oss om hon hade varit tvungen att dra ut ALLA tänder här i USA och inte hemma i Sverige. Hon har ju bara tappat en enda tand och hittills dragit 11 så med dessa fyra har 15 tänder á $475 styck plus läkarbesök…det blir en hel del.

2 reaktioner till “Fredag igen?

  1. Hej tror jag frågat förr. Men får ni tillbaka pengarna för ingreppen? Alltså från Sverige? Vi har ju gratis tandvård för barn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s