8 år sedan

Fick en påminnelse på Facebook i morse om att det idag är exakt 8 år sedan vi flyttade hit förra gången. Med små barn och fyllda av förväntan landade vi den 18 februari 2012 på Newark flygplats. Resan hade varit toppen. Vi fick åka första klass på FN:s bekostnad då flygningen beräknades ta mer än 9 timmar. Ligga och flyga – det är verkligen skillnad. De reglerna ändrades sedan och jag har inte vare sig innan eller efter flugit first class.

Bloggen Not on Stilettos startades upp igen och om ni inte läst den gamla kanske ni vill kolla in?

http://lottainewyork.blogspot.com/2012/02/hej-fran-new-york.html?m=0

Nu har vi ett liv här. Skola, arbete, vänner, ett fullt fungerande boende (hm borträknat den satans tvättmaskinen då) och tänk vad bra det blev. Vi har haft några fantastiska dagar upstate med vänner som känns som familj. Nu är vi tillbaka i stan och för tillfället är Nelle och Richard ute med Buddy i hundparken. Husse var lite krasslig och bad om hjälp. Det går att bygga nya nätverk, en extended family, bara man vill och anstränger sig lite.

Skulle antagligen läst delar av min gamla blogg innan vi flyttade tillbaka. Hade kunnat fånga upp ett och annat ”tips” om vad man ska tänka på…

Jorå, det blir tvättstugan i morgon.

2 reaktioner till “8 år sedan

  1. Tvättkort måste varit modernt då. Ni slapp samla på varenda quarter för att släpa en mindre myntsäck till tvättstugan och mata maskinen direkt med kontanter. Minns att i SD var quarters alltid bristvara, tvättmaskinen krävde fyra st och torktumlaren klarade sig med två. Sedan skulle parkeringsautomaterna ha sitt och säkert något annat också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s