Skridskor med utsikt

Skolan bjöd för några veckor sedan in alla elever i åk 7 och 8 till skridskoåkning ikväll på Pier 17 på Lower East Side. I anmälan som jag lämnade både digitalt och i pappersform var man tvungen att friskriva skolan, arrangören och skridskorinken ALLT ANSVAR – för ALLT som eventuellt kunde hända. Här säkrade man upp för eventuella stämningar om nån skulle göra sig illa.

Jag tänkte att det skulle vara kallt, blåsigt, en klassisk svensk isrink och klädde mig enligt standard med ullsockar, kängor, lager på lager, dunjacka, mössa, vantar- beredd på att frysa häcken av mig utomhus. Men nej, skridskor New York City Style är nåt helt annat!

Fyra rulltrappor upp på taket. NYC skyline och glashus med värme och bar. Otroligt mysigt! Barnen åkte skridskor och föräldrarna drack drinkar.

Det var ett tag sedan hon åkte, Bambi.

Två öl senare så åt vi pommes och sen tog vi färjan hem.

Härlig kväll!

4 reaktioner till “Skridskor med utsikt

  1. Vilket underbart ställe! Läste högt imorse för mina närmast sittande kollegor… och alla konstaterade att här ligger vi efter i Sverige 🙂

    Gilla

  2. Hör det inte till att man ska handskotta planen innan man börjar och sedan undvika sprickorna i ena hörnet som alltid kommer på grund av tjälen. Sedan går det inte att träna skott på ena kortsidan för där är nätet trasigt. Och naturligtvis måste man anpassa sig till tiderna när belysningen är på vilket är helt oförutsägbart om man inte vet var knappen finns som ingen nånsin sett.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s