Söndag

Helgen har bara swishat förbi! Igår så var jag ute och tränade på morgonen och sen så träffade jag en vän på en fika på eftermiddagen inne i midtown. På kvällen åkte jag och Nelle färjan över till Williamsburg för att kolla melodifestivalen med våra kompisar. Fullmånen var helt otrolig!

Vi är väl inga Mello-experter som våra vänner precis men min favoritlåt med Anna Bergendahl gick iallafall vidare. Vi var lite delade angående den låten… Lite synd att inte Torsten fick sjunga sin låt för den tror jag verkligen hade passat honom. Jag tyckte den var fin.

Richard åkte till Berlin i lördags och hemma i vår lägenhet hade Edward och hans kompis fest. Riktig fest visade det sig…hur ska man ställa sig till det? Ingen ballade ur, alla hade kul men – alltså?? De. Är. Ju. Så. Unga.

Jag hade handlat chips och läsk och lite andra snacks och fick tidigast komma hem klockan 11, då skulle alla ha gått hem. Vi kom ungefär halv och fick vänta i loungen en stund tills alla hade gått så vi inte skulle vara pinsamma. Vad gör man inte för sina barn?

Hur tänker ni kring det här med ungdomar och fest?

Idag söndag har jag mest slappat och varit och handlat lite. Har snöat in på K-Beauty och var i Koreatown och handlade lite ansiktskrämer för känslig hud idag.

G L O W ! (Ska det visst bli?)

Nu ska jag laga middag till hungriga tonåringar. Det var helgen i korthet det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s