Bilder

Jag fick ett gäng bilder skickade till mig från Lisa som man med gott samvete kan säga härstammar från förr i tiden. Det är så kul att se andras gamla fotografier. Ofta har man ju aldrig sett dom överhuvudtaget, framkallade från någon fotorulle och instoppade i nåt fotoalbum som står och dammar hemma hos föräldrarna. På andras bilder är man ju inte själv i fokus utan deltar kanske mer i birollen. Så roligt att få ta del av!

När jag var i 20-årsåldern såg jag ut så här i hennes fotoalbum. Jag har beskurit bilderna så bara jag är med, det kan ju vara så att inte alla vill vara med på bild?

Lyxig middag som verkar bestå av spagetti, smör, ketchup, ost och öl. Här bodde vi på Landstingets Bostadshotell vid Mariatorget.
Nåt år senare på Borgmästargatan.
Har tydligen haft samma frisyr i 30 år?

När Lisa var här pratade vi om hur lång tid det kunde ta för mig att göra mig i ordning. På mittenbilden har jag rullat håret, därav volymen, men då kunde det ta timmar att bli klar. Mitt hår torkar extremt sakta. Fattar inte hur någon kunde orka med mig på den tiden..? Nuförtiden sminkar man sig på under 5 minuter. Underligt det där.

Brännbollsyran i Umeå. Hej 90-tal!!
Denna kan ni fundera lite över…:-)

Hoppas inte du Lisa tycker att det är nåt fel att jag delar med mig av de här UNDERBARA bilderna på oss. Friends forever!

4 reaktioner till “Bilder

  1. Intressant fråga du ställer. hur stod vi ut..? svaret är väl att vi bet ihop. Och lärde oss att ALDRIG stämma möte med dig utomhus. Och förundrades över att en människa kunde födas så fullkomligt i avsaknad av tidsuppfattning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s