HERREGUD VILKEN HELG!

Jag vet inte ens var jag ska börja…har inte haft en sekund ledig sedan jag blev 50 – det här livet är alldeles för stressigt för mig!!! (Blinkemoji)

På min födelsedag, i torsdags, väcktes jag av skönsång från familj och min vän Lisa som är här och hälsar på. Jag fick fina presenter, tårta och ett löfte om att vi skulle gå ut och äta tillsammans på lördag. Givetvis på ”vår” restaurang L’Entrecôte där vi alltid firar.

På födelsedagen var jag och Lisa ute och promenerade i Chelsea, fönstershoppade och jag blev bjuden på lyxlunch på Pastis som blivit en favorit. Vi åt världens godaste Moules frites och drack ett glas vitt till. På restaurangen såg vi en kändis, en manlig skådis, som jag inte kom på namnet på. Kanske inte var så känd heller för den delen för Lisa hade ”aldrig sett honom”, haha!

Vi lyckades också ”snubbla på” Carrie Bradshaws trappa (SATC) och där utanför var det fullt med folk som vanligt. Sjukt att den här familjen, som lånade ut sitt hus för 10-15 (?) år sedan, fortfarande har folk här varje dag som fotar deras ytterdörr. Undrar om de ångrar det beslutet? 66, Perry St är adressen för den som undrar.

Sen gick vi hemåt och tog en en liten omväg via Flatiron, det var en sån vacker kväll. Middag åt vi hemma i lugn och ro. Talade om livet, döden och allt däremellan. Med en nära vän finns det plats för både skratt och tårar.

To be continued…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s