Fredagen

En av presenterna jag fick i födelsedagspresent var denna, en tavla av mamma och pappa från en lokal konstnär i Boden. JAG ÄLSKAR DEN!! Jag såg den på en utställning förra sommaren och hintade lite till mamma om att en tavla från denna konstnär skulle kunna vara en fin 50-årspresent. Och jag fick en som nu är här! Underbar va!?

Efter ett ganska tufft träningspass på morgonen var vi ute hela fredagen – mest i midtown. Vi besökte katedralen på 5th Avenue, St Paul’s, och tände ljus för de vi mist och saknar.

Vi passerade Trump Tower där vi såg ett bekant ”ansikte”…

…och på kvällen åt vi middag ute, jag, Lisa och Richard. Nelle hade kompisar hemma och Edward var på skoldans.

Det här var det bästa fotot…
Jämför med detta! Här blev vi ”lite förvånade” när blixten satt igång, haha.

Trötta gick vi och la oss för att sedan få uppleva hur det är att vara tonårsförälder. Edward kom hem kl 02.00!!! Då var jag helt förstörd av oro och kunde inte sova på hela natten sen. Vi hade Snapchatkontakt hela kvällen men nu är det dax för oss att lägga upp ett über-konto till Edward så han kan åka taxi hem. Jag var så nervös när han var själv – ute – i tunnelbanan – mitt i natten. ”Mamma, oroa dig inte, jag är Street smart!” sa Edward.

Hjälper inte mycket när man är en mamma. På 50. Med livserfarenhet.

2 reaktioner till “Fredagen

  1. Underbar tavla, verkligen! Jag ’brukar’ önska mig konst också 😃… får se framåt våren 😉.
    Verkar som en härlig helg tillsammans! Min oro när Cajsa kommer hem mitt i natten känns lite fjuttig när jag jämför med NYC – bra med perspektiv, tack 🙏🏻

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s