Det sjukaste hände just!!

Den här klockan har varit trasig i minst 10 år. Jag tror vi köpte den när vi bodde i Tampa 2005-2006 och den höll bara nåt år innan den lade av. Först slutade ögonen funka, sen svansen och tillsist även själva klockan. Vi har försökt laga den flera gånger, bytt batterier, inget har hjälpt. Tycker ändå den är så fin så den fick följa med på resan som en inredningsdetalj. Men nu ska ni få höra. Exakt kl 18 ikväll, dvs midnatt i Sverige (när jag alltså fyller 50!) så började den funka?? Från ingenstans när jag och Nelle stod i köket och lagade middag så började den gå igen. Klocka, svans och ögon. Är inte det konstigt? Det är ett tecken!! Måste bli ett riktigt bra år det här.

PS Nej, jag har inte blivit galen.

13 reaktioner till “Det sjukaste hände just!!

 1. Fantastiskt Lotta, vilket tecken! Jag har nyligen läst Ninni Schulmans senast bok ”När klockorna stannat”… Det känns mycket bättre med er klocka :). Önskar dig en underbar dag nu, kram.

  Gilla

  1. Helt klart något bra även om det slutar med endast ett dagsryck. Stannar den i morgon var ansträngningen extra mycket värd. Förutsätter att det blir sallad med valnötter, kött och potatis idag. I vilket fall sort grattis!

   Gilla

 2. Fantastiskt!! Tänker att du fick några extra grattis-hälsningar genom denna händelse. (Från ”en annan plats”… <3). Kram och Grattis även här!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s