En ovanlig syn

Tonårsrum, vad säger ni om det? Jag minns att det var ”lite konflikter” (host, host!) hemma i Arvidsjaur när jag var tonåring gällande mitt sätt att hålla ordning på mitt rum, mina kläder, saker, träningskläder med mera. Men ALDRIG trodde jag att det skulle kunna provocera mig så mycket som förälder! I den här damens rum ser det vanligtvis ut som det bor en 5-6 stycken crack heads här. Jag vill inte ens gå in utan stänger hellre dörren. Vad hände? När förlorar de allt sans och vett vad gäller hålla ordning? Och när kommer det tillbaka?

Men idag är det fint, för ikväll kommer det besök. En kär gäst. Följ med här så får ni veta vem…

Tills dess njuter jag av min sista dag som ”förtio-nånting”. Bifogar en bild av mig när min mamma fyllde 50 år.

Hur. Kan. Livet. Gå. Så. Fort?

2 reaktioner till “En ovanlig syn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s