SHELTER

Vi var i North Williamsburg och käkade middag med vänner igår kväll. Här finns hur mycket restauranger och barer som helst. Shelter ligger precis bredvid där de bor – vilken lyx! Inuti känns det som en gammal, gigantisk lada eller fjällstuga med två öppna spisar och horn och americana överallt.

Så himla mysigt!!

Vi var lite tidiga och hann ta en öl innan de kom och sen hade vi turen att få bord precis vid öppna spisen. Det blev en lika mysig kväll som det ser ut och eftersom vi var hemma redan vid 11 så lär (morgon)dagen inte bli för illa heller. Nelle stannade kvar och sov över hos deras dotter och Edward kom hem ungefär samtidigt med oss. Vi börjar alla hitta våra spår. Våra Shelter.

Skål då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s