TBT

Förklaring till mamma & pappa! TBT betyder Throw Back Thursday, alltså att man blickar tillbaka på nåt som man vill berätta om i sociala medier. Nu tänker jag göra det – blicka tillbaka.

Jag läste min blogg från när vi bodde i Paris ikväll. Jag tänkte att jag skulle påminna mig om vad jag gjorde när jag fyllde 40 och då hittade jag det här:

http://lottaiparis.blogspot.com/2010/01/?m=0

Inlägget är 10 år gammalt och jag skrev det inför att jag skulle fylla 40. Det känns ju inte klokt förresten, att jag bloggat (skrivit dagbok) till och från i mer än 10 år! Det som var mina rädslor inför 40-årsåldern tycker jag kvarstår ganska intakta men nu inför 50. Några har väl redan ”infriats” och några nya kan man säkert tänka ut men annars så stämmer det fortfarande bra.

Vad tänker ni om att bli äldre? Det suger, eller hur?

3 reaktioner till “TBT

  1. Nja, jag trivs trots allt rätt bra med att bli äldre. Tryggare & mindre brydd om oväsentligheter, men visst skulle det vara skönt om man slapp krämporna 😊

    Gilla

  2. Jag tycker det är mer positivt än negativt faktiskt att bli äldre (än så länge hehe)….fast några av punkterna har tyvärr redan fallit på plats (grrrr) och jag tycker det fysiska är jobbigast att acceptera.
    Nu hör jag att jag säger mot mig själv nästan 🙂 – men tryggheten är skönare och ”det skiter väl jag i” typ!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s