Vive la France

Det kanske börjar kännas som lite upprepning för er att läsa om coffee mornings men då måste ni komma ihåg att det här är min dagbok. Och då blir det ju så att jag skriver om vad som händer på dagarna. Och mycket kaffe, det blir det!

Idag var det iallafall Frankrike som var värdar och då har man ju ganska stora förväntningar, eller hur? Allt, och då menar jag allt infriades. Kaffe, croissanter, pain au chocolat, små quiche, crêpes, bubbel mm mm Jag mådde så illa när jag gick därifrån.

42 personer i en liten lägenhet, ca 35 nationaliteter skulle jag tro. Fick frågan om jag ville bli ansvarig för ”Social Media” men tackade nej. Jag går ju inte på alla events så det kändes inte rätt. Annars kanske det hade passat mig ganska bra. Hela styrelsen byttes ut idag och är det nåt som jag hade velat ta på mig så hade det väl varit det i såna fall.

Eftermiddagen tillbringade jag och Nelle hos tandläkaren. Ni kan själva göra en bedömning över hur ni tror att det går om ni tittar här på röntgenbilden och räknar tänder.

1, 2, 3, 4, 5, 6…..45, 46, 47…..100, 101…

2 reaktioner till “Vive la France

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s