Hälsan!

Ååååååh herregud ni anar inte hur skönt det är att känna sig frisk! Jag är fortfarande snuvig men hälsan och lusten börjar återvända. Var till gymet idag för fösta gången sedan innan jul. Det tog emot, det gjorde det, men gud vad härligt när man ändå är klar. Klyschan att man sätter ”tonen för hela dagen” stämmer verkligen för mig.

Nu är det eftermiddag och jag har experimenterat fram en annan smoothie enligt man-tager-vad-man-haver-principen. Spenat, äpple, citron, apelsin, avokado, gurkmeja, ingefära och frusen mango. Allt verkar bli gott bara man har citron och ingefära i?

Tvätta och träna. Syns jag bättre om jag böjer mig ner, hahaha??

Skulle jag träna lika länge som det tar att tvätta skulle jag snart se ut som hulken.

3 reaktioner till “Hälsan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s