I Have A Dream

Tredje måndagen i januari firas Martin Luther King Day här i USA. Det är en National Holiday och skolorna är stängda. MLK behöver ju knappast någon närmare presentation så jag kommer inte pracka på er någon historiebeskrivning.

Har länge velat ha en svartvit plansch av MLK med något av hans berömda citat men det blir så kliché. Jag vet inte men jag tror mitt år som utbytesstudent i Mississippi på 1980-talet har präglat mig mer än vad man kan tro. Jaja, lediga är vi vart fall idag.

Igår kväll var jag kulturell! Min vän, vars möbler vi fick när de flyttade hem till Sverige, har en vuxen dotter som bor och pluggar dans här i New York. Igår var jag och tittade på hennes showcase på skolan, Steps on Broadway.

De var så otroligt duktiga! Men fick inte filma eller ta bilder under föreställningen tyvärr (fattar inte varför?) så dessa bilder är efter avslutad dans.

Jag är så imponerad över dansare och hur de kan röra sina kroppar. Vilken glädje – vilken föreställning! Jag är säker på att många av dessa unga flickor och pojkar kommer lyckas ta sig vidare till Broadway eller något annat som har med dans och teater att göra.

Tack för att jag fick komma Emelie!

Vi var många som ville gratulera Emelie till väl genomförd performance!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s