Semesterplaner

På bilderna på min gamla blogg ser ni Fort Desoto som är ett MÅSTE på semestern.

Jag och Richard är sämst på att planera och boka semester! Vi får ju alltid ihop nåt i slutändan men det är förenat med STOR smärta, ångest och en massa gnäll. Vi säger alltid att ”man skulle ha en assistent som gjorde sånt här åt en” och ”tänk vad gamla tidens resebyråer var bra”…

Igår kväll satt vi iallafall och bokade flygresan till Spring break, barnens långa lov i vår. Vi ville åka till Tampa (en sista gång?) men också få in Miami och Key West. Så nu blir det så att vi flyger till Miami där vi antingen hyr bil direkt och kör ner till Key West. Eller så tar vi en båt ner, det finns tydligen dagsturer från Miami. Därefter kommer vi, via Alligator Alley där vi ska åka ut i Everglades och titta på alligatorer, köra till Tampa. Vi ska också stanna till i Anna Maria Island, som ligger på vägen, som tydligen ska ha helt fantastiska stränder. Vi kommer delvis bo på hotell, delvis hos bekanta. I vanlig ordning gjorde Richard ett ”fynd” när vi bokade resan. Om man signade upp på ett kreditkort (gratis!) så fick man $200 rabatt på flygresan så nu kostade hela resan ca 6000:- för oss alla fyra Tur och Retur. Inte illa! Nu måste vi hitta ”delas” på hyrbil och hotell – eller ännu bättre, kanske bo på militärhotell så blir hela semestern överkomlig i pris.

Vad ska ni göra i vår?

En reaktion till “Semesterplaner

  1. Snyggt jobbat! Tackar som frågar, jag hoppas på ansenliga höjdmeter i slalombacken, några middagar ute i det fria, komma i form under våren innan sommaren och god hälsa för hela familjen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s