JAG ÄR TILLBAKA!!

Herregud vad risig jag har varit. Jag trodde ju att jag var bättre när jag gick ut härom dagen men det blev som ett slag i ansiktet och jag har känt mig helt däckad sedan dess. Snuva, ont i öronen, huvudvärk. Nelle sa igår ”gud vad du ser dålig ut mamma” och i morse sa Richard ”du borde nog gå och kolla öronen, du verkar inte höra nåt?”. Men idag…ändå…ett litet hopp om liv!

Grårosa färg i ansiktet. Klädsamt.

Jag har stigit upp och druckit kaffe, ätit frukost och det känns faktiskt som om jag skulle vilja sätta på mig riktiga kläder idag efter en lång dusch och hårtvätt. Idag MÅSTE JAG UT annars blir jag tokig!

2 reaktioner till “JAG ÄR TILLBAKA!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s