Nu vill jag att vi delar recept med varandra!

Jag vill gärna äta gott och nyttigt men är kass på att laga mat. Dessutom tycker jag att det är tråkigt. Jag har en vardagsrepertoar som går på ”repeat” men så snubblade jag över en Instagram-sida i morse, Portionen under Tian. Toppen tänkte jag och det läste det första receptet. Alla ingredienser fanns hemma (typ…fick ta upp lite tomatsås ur frysen och lägga till färsk spenat då jag inte hade nog med frusen, buljong istället för tärning…) men sen så började jag laga, Kryddig kokos- och spenat spenatgryta med kikärtor. Alltså SÅÅÅÅ GOTT!!

Och då kom jag på – kan vi inte dela enkla vardagsrecept så man inte fastnar på repeat? Sånt som ni alltid återkommer till, eller nån ny favorit? Jag skulle bli överlycklig om jag kunde få lite ny inspiration! Här kommer receptet till denna gryta. Jag kommer koka basmatiris till för vi har inget mathavre hemma. Och så lite isbergssallad, tomat, gurka och myntayoghurt till. Måste ju bli succé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s