My dog ate my homework

Vår granne Jeff är verkligen generös när det gäller att låna ut sin hund Buddy till oss, eller rättare sagt till Nelle. De älskar varandra Nelle och Buddy. Idag när han kom hem från Doggy Day Care så var han klädd i ”stylish” täckjacka med pälskant på luvan. Vad ska man säga…? Vet inte heller om det var det bästa för Nellans läxor men lite kul med ett husdjur, som inte är vårat, det är det allt!

I övrigt så är vi fortfarande ganska slagna av jetlag kvällstid. Tror jag somnade före 8 igår kväll men var ju pigg i morse istället. Frukost, träning och dusch är avklarad innan klockan 9 och det är ju positivt iallafall.

Såg den här på Facebook igår (du vet vem du är som delade) och höll på att skratta ihjäl mig. Det är exakt så här jag är nuförtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s