It’ll be ok

Började dagen med en härlig långfrukost och en power walk ner förbi Manhattan Bridge, nästan hela vägen till Brooklyn Bridge. Idag har vi haft rejält blåsigt i New York men nästan 10 plusgrader och sol så det var riktigt skönt. Om man inte kommer ihåg i vilken ordning broarna ligger kan man använda sig av tankeregeln BMW – Brooklyn, Manhattan och Williamsburg Bridge. Brooklyn Bridge längst söderut. På Bilden ser ni Williamsburg Bridge som alltså ligger närmast oss.

Jag fick jag en så intensiv lyckokänsla när jag gick där längs vattnet och såg allt vackert – frihetsgudinnan, Brooklyn bridge, solen över lower Manhattan och precis då så började sången ”Happy New Year” med ABBA spelas i lurarna. Allt kändes prefekt. Det är här jag ska vara precis nu.

Efter promenaden var jag och handlade lite mat för att fylla kylen efter helgerna. Julen städade jag ut redan igår och idag har vi ägnat åt oss ärenden och admin. Vi har planerat lite resor över barnens lov, troligtvis blir det skidor i februari och sol och bad i mars/april. Skulle det vara upp till mig så skulle det vara sol och värme för hela slanten men, men…

Sen ikväll var jag och Richard på bio och såg ”Uncut Gems” med Adam Sandler som vi hört så mycket om. Hm. Inte min slags film kanske men den hade ett väldigt oväntat slut kan jag väl säga utan att spoila för mycket. Nelle var och såg ”Frozen 2” med en kompis och Edward spelade onlinespel med sina kompisar hemma i Sverige. De har ju lov några dagar till men för oss börjar vardagen redan i morgon igen och ja, visst längtar man lite efter vanliga rutiner igen?

På en bänk längs East River idag på promenaden. It’ll be ok.

2 reaktioner till “It’ll be ok

  1. Enligt avokadon i förra inlägget blir det mer än ok i år. Tack för brotips från en stadsbo. Jag vill inte vara sämre och kontrar med ett stadstips. Vill man hålla ordning på de städerna längs norrlandskusten så kommer dessa i bokstavsordning ner till Övik.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s