Nytt år

2020 känns sci-fi på något sätt men nu är vi där. Nya decenniet har inletts med nyårsfest tillsammans med familjen. Lugnt och skönt och jag hade mysbyxor till ”finblusen”. Vi åt snittar med bl.a. skagenröra som förrätt och fortsatte sedan med ytterligare två svenska klassiker, plankstek och åkerbärsparfait. Är man i Sverige så…

Gänget minus mig och Edward som man bara ser ett knä av.

På nyårsdagen tog vi en långpromenad, tvättade litet och åt pizza. Det tillhör väl också de svenska klassikerna? Vi missade dock Ivanhoe vilken jag i ärlighetens namn inte saknade särskilt mycket.

Nu har vi satt oss i bilen och är på väg söderut. Resan hem till New York och vardagen går i morgon. Känns alltid lite jobbigt med ”bytena” när man känner sig hemma lite överallt.

Hej Då julen!

10 reaktioner till “Nytt år

  1. Låter som ni haft en härlig vecka och så roligt med ett foto på er ’alla’ 😉… dina föräldrar ser precis ut som jag minns dem förutom hårfärgen då förstås! Tänk att din pappa även har mustaschen kvar – den rykte hos min pappa för ett antal år sedan 😃

    Gilla

  2. Åkebärsparfait, så allmoge. Stört att vi inte hann ses. Ni fick i alla fall en portion Norrbotten till livs i modern tid. Ses vid annat tillfälle.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s