Änglarna

Idag tänker vi lite extra på de som saknas oss. Mamma och pappa har varit och tänt ett ljus på Björns grav i Arvidsjaur, på mormor och morfars grav här i Boden och på farmor och farfars grav i Älvsbyn. På julafton tändes ett ljus för min vän Åsa (som gick bort för snart 2 år sedan) av hennes bästa vän i Sundsvall. Sen tänker vi också på Richards mamma Gun som inte finns med oss längre.

Högtiderna gör det lite extra skört.

Nån gång ska jag berätta historien om fjärilen och lövet. Ibland kan man faktiskt tro att man får en hälsning från andra sidan. Tycker att min vän Åsa gjorde något så fint som skrev på sin gravsten, ”Var inte ledsna. Jag har det bra där jag är nu.” Det ger oss som är kvar tröst.

2 reaktioner till “Änglarna

  1. Vilka fina bilder från solnedgången. Mäktigt. Får en känsla av när jag var i Gällivare en sommar, uppe på Dundret. Solen som vände uppåt vid horisonten utan att riktigt gått ner. Eller när jag en mycket tidig morgon på Zanzibar satt på stranden och såg en sanslöst stor sol resa sig över horisonten. Hur vår jord roterar i universum. Och – jag har också en vän Åsa som gått bort. På nyårsdagen 2016. Kom att tänka på henne nu.
    Kram Lotta från Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s