Mamma

Det här är på riktigt vad min mamma bakat till jul. Bara ”beställa” vad man vill ha så hämtas det ur frysen aka balkongen. Synd på finska pinnarna i år som är slutsålda.

Den här målade affischen sitter på insidan av en skåplucka hemma hos mamma och pappa. Fattar inte hur jag någonsin ska kunna ta den stafettpinnen? Får bli min lillebror som håller jul i framtiden. Eller Nelle – hon har fallenhet för bak!

Vilken sort hade du beställt? Min favorit är rullrån…eller mazarin. Och kolakakor!

8 reaktioner till “Mamma

  1. Drömtårta… synd det är så långt till Boden 😘. Hälsa dem så jättemycket från mig! Jag har fortfarande kvar det lilla pyssliga kuvertet med polaroidbilderna från din mamma ♥️ (Med fläckar av hjortronen 🤣)

    Gilla

  2. Wow, vilket jobb! Så var det hemma hos min mormor, men det var många år sedan. Hälsa att vem som än ser ditt inlägg kan inte bli annat än imponerad💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s