Radioskuggan

Det har varit lite tyst här ett par dagar. Jag behövde vila, stressen och pressen ni vet, hahaha!

Resan hem gick ganska bra även om vi blev 2 timmar försenade pga oförutsett oväder i New York.

Rätt vad det var när vi stod i kön till säkerhetskontrollen började hela flygplatsen tjuta av mobilalarm.

”Snöstorm på väg in över NYC area” – en offentlig varning till alla! Som såklart även påverkade flyget. Vi fick vänta i kö för att isa av planet och få en ny slottid att lyfta. Men hem kom vi till sist iallafall.

Sen har vi åkt runt och fixat saker. Varit på jobbet och hälsat på, hämtat ut medicin på Apoteket, handlat saker som vi saknar i USA, fixat med bilen. Det blev en mindre lyckad historia som ordnade sig till sist. Note to self (läs: Richard): töm ur och häll i olja i rätt hål på bilen. Annars går den inte.

Nu packar vi om litet och i morgon bitti åker vi uppåt landet. Räknar med 12 timmars körning då det kommer vara dåligt väder nästan hela vägen. Och mycket trafik antar jag.

PoOch så det viktigaste av allt. Igår fyllde denna stjärna 16 år och idag för 16 år sedan, på årets mörkaste dag, hade jag varit mamma i 1 dag. Sedan dess blev livet sig aldrig likt och det kändes som det ”aldrig” varit på något annat sätt. Så självklar. Jag älskade dig från första ögonkastet. Min fina son, Edward.

Här är jag som 16-åring. Lite likheter finns det allt.

6 reaktioner till “Radioskuggan

 1. Grattis E och grattis föräldrarna. Kör försiktigt. Här är normalt med snö, troligen halt när det är kring nollan, de flesta klarar det. Bevisa att ni också gör det. Ta god tid på er. Välkomna.

  Gilla

 2. Grattis Edward!

  Olja är jättebra att ha i motorn, men som sagt bäst på därför avsett ställe, inte lite var-som-helst.

  Hoppas ni får det bra i norr. Som sagt kan nog trafiken va lite kärv men det är bara att luta sig bakåt å ta det lugnt, jag är rätt säker på att Boden ligger kvar även om ni anländer en timme senare.

  GJ&GNÅ till hela familjen

  Gilla

 3. Kör försiktigt- och Lotta – precis det fotot på dig 16år har jag här hemma ♥️😃 (det satt uppe i flera år på min anslagstavla över skrivbordet på 80-talet!) Kram 🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s