Packar

Det finns nästan ingen syssla som jag avskyr så mycket som att packa. Skulle kanske vara att tvätta i tvättstuga…och när man gör bägge samtidigt då blir det nästan olidligt. 100% prokrastinering och fruktansvärd värk i kroppen. Har idag lyssnat på två poddar, sovit middag (när gör nån det nuförtiden?), varit ute och handlat 2 ggr. Sorterat julsaker. Städat ur kylen. Listan kan göras lång.

Nu har jag iallafall på ett aggressivt sätt slängt ner lite grejer i väskan. Faktum är att jag behöver inte så mycket uppe hos mamma och pappa i Boden. Underställ, mysbrallor och en fleece. Klart! Men sen kommer man ihåg att man måste ha med sig linser, glasögon, vitaminer, medicin, hårborste, ansiktskräm…ååååååhhh så tråkigt.

Har åtminstone plockat undan och städat efter festen. Vi kommer ha husvakt under tiden vi är borta så man vill ju att det ska se ok ut.

Fick också ett meddelande från min kalender idag. Tydligen ska Nelle inte med oss till Sverige utan hon ska till Puerto Rico i morgon. Intressant.

Ibland blir det verkligen helt fel i kalendern. För hon ska faktiskt åka med skolan till Puerto Rico i vår. Spanska-klassen reser till Puerto Rico den 18…nånting. Kanske bäst att kolla upp?

Nu längtar jag till jul. Med tomte och vit snö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s