Får ingen ordning på SoHo

Jag har inget lokalsinne. Och när jag säger det så menar jag att jag inte har något lokalsinne ALLS. Jag går fel hela tiden. Om min känsla säger höger så är det ofta precis tvärt om. Manhattan som ni förstår är byggt för såna som jag. Gator med nummer 1, 2, 3, 4 o.s.v. Avenyer med namn och nummer. Rutsystem. Man kan gå fel men högst en gata eller aveny.

Sen har vi SoHo. Mitt system har blivit att försöka känna igen affärer som ligger East eller West. Tyvärr funkar det inte så bra för SoHo är ett virrvarr av gator och affärer åt alla håll.

Jag och Nelle var och julhandlade i SoHo idag och jag tror vi passerade Mercer Street 4 gånger. Från olika håll. Ett tag tänkte jag att vi kanske gått i en cirkel men helt plötsligt dök Triumfbågen i Washington Square upp och då fick jag feeling för hur vi skulle komma österut igen.

Sneeky lutning på Mercer St.

Det är tur vi bor nära Empire State. Henne kan man alltid ta sikte på och gå ”ditåt”.

2 reaktioner till “Får ingen ordning på SoHo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s