Renarna mot nissarna

Glögg med extra allt i sötsaker!! Vi blev till sist 25 personer (några föll bort) som festade loss på detta kalasbord. Nelle hade lagat det mesta och satt sitt ™️ på lappar så det inte skulle bli någon förvirring.

Jag hade köpt in olika hattar (jultomte, julnisse och Santas helper) samt diadem med renhorn som gästerna fick välja vad de ville ha när de kom. Vi förklarade att det senare kommer ha betydelse vad de väljer men de fick inte veta vad i förväg. Sen hade jag förberett ett musikquiz med jultema och lagen delades sedan in i renar mot nissar/tomtar.

Det blev vinst för nissarna! Quizet heter glöggquiz på Spotify om ni vill lyssna. Sen gjorde barnen ett quiz på ”vanlig” musik som gick ut på att man skulle sjunga fortsättningen på sången när de stängde av, som i programmet ”Så ska det låta” fast utan artister som sjöng… Ni fattar själva va? Inte. Vackert. Men kul!

Vinnarna!
De inte alltför ledsna förlorarna.

Sen beställde vi hamburgare för att balansera upp det söta. Det blev en bra kväll!

2 reaktioner till “Renarna mot nissarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s