Hur kunde jag glömma?

Igår bakade Richard!! Och inte en bild har jag tagit för att föreviga detta ”moment”. Så dåligt.

Richards mamma Gun, som tyvärr inte är i livet längre, bakade världens godaste lussebullar. De var så goda att vi ibland hade de på påsk, midsommar, till födelsedagar. Det fanns liksom ingen hejd på hur goda de var. Stora, luftiga men ändå saftiga. Mycket saffran men inte beskt. Richard har iallafall tagit över den stafettpinnen och är den som bakar lussebullar i vår familj. Så igår när baket skulle till inför vår glöggfest så kom vi på…hm…vi har varken mixer eller degkrokar på vispen. Så – vi köpte en KitchenAid hux flux.

Dagen efter baket.

Vi hade en förra gången vi bodde här och använde den ganska mycket. Så vi slog till! Det är ju ingen billig sak men den var nedsatt $100 och vi får 20% rabatt på Bed Bath&Beyond. Lovar att ta bild på glöggbordet när vi dukat upp. Nelle har bakat chokladbollar, knäck och kola, Richard lussebullar och jag står för pyntet.

Sa jag förresten att det var slut glögg på IKEA? Fick köpa glögg på svenska kyrkan för $20/flaska.

Guldglöggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s