Åh vilken tråkig dag

Har tvättat. Städat. Plockat. Tänkt…vilket nog var det jobbigaste. På lördag ska vi ha glöggfest här hemma och vi har råkat bjuda in ca 40 personer. Inklusive barn men ändå, de barn som kommer nuförtiden är ju längre än en själv!

Så idag har vi fått planera litet för det. Richard är på Ikea och handlar mera glögg. I morgon kväll ska det bakas lussebullar och givetvis har vi också erbjudit sovplatser här och ska ut på julskyltning tillsammans med gästerna hela dagen på söndag. Och barnen har final exams, ska till tandläkaren och så var det visst födelsedag och jul också. Plus packa för resan hem.

Ibland är jobbet rena semestern. Då hinner man ju iallafall inte tänka på allt som ska göras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s