Har jag visat er mitt konstprojekt?

Surgubben nummer 2 är min. Ser ut som en av gubbarna på balkongen i mupparna tycker jag.

Jag var på affären Target i höstas och köpte pyssel, bland annat den här vita leran som är självtorkande. Min idé är att göra en lång rad ansikten på en liten vägsnutt i sovrummet (kanske flyttas till vardagsrummet sedan) som en installation. Nelle och hennes kompis gjort några och jag bett mina gäster göra varsitt ansikte innan de åker. Alla i samma storlek. Blir ett kul, personligt och annorlunda konstverk, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s