En dag i SoHo

Idag har vi inte legat på latsidan. Upp på morgonen och skicka barn till skolan, äta frukost och sedan direkt till gymet. Vi körde ben och ett 15 minuter långt HIIT-pass. Så. Fruktansvärt. Jobbigt. Länge sedan jag gjorde den typen av träning eftersom min axel var dålig så länge. Men nu håller den igen! Faktum är att i morgon, den 6 december är det ett år sedan jag opererade axeln och det har jag inte ångrat en enda gång.

Oklart dock om Kamilla hade tänkt sig att det skulle bli bootcamp här men så blev det iallafall. Vi har tränat både igår och idag så i morgon blir det nog ett yogapass eller liknade. För vi har också gått ca 13 km per dag…

Efter gymet duschade och klädde vi oss snabbt och sedan promenerade vi ner till SoHo och Sargent’s Daughters galleri för att titta på Jemima Kirkes utställning. Hade ju så gärna önskat att hon varit där men tyvärr.

Hon målar barn i kostymer. Lite konstiga men de här två var våra favoriter. Sen har vi strosat. fikat, tittat på dalahästen igen…en superhärlig dag men vi var bra trötta i benen när vi kom hem.

2 reaktioner till “En dag i SoHo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s