Hårsnoddar

Nog är det väl konstigt att man aldrig kan köpa nog många hårsnoddar? Alltid är de slut! Hur många kan man egentligen tappa bort under en livstid? Vi är ju två i vårt hushåll som använder snoddar men ändå, jag tycker det är SÅ KONSTIGT.

Sen har vi en snodd som vi aldrig tycks förlora.

Nödsnodden. Den här snodden har absolut inget resår kvar, jag köpte den till Nelle när vi bodde i Paris, dvs väl över 10 år sedan. Omöjlig att tappa bort. Omöjlig att slänga för nu har den liksom blivit en egen liten personlighet där bland hårgrejerna. Eftersom jag säkert kommer jinxa det här nu och tappa bort den så är det bäst att spara den så här, på bild. Lilla Kitty-snodden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s