Thanksgiving bonanza

Nej jag har inte dött eller slutat blogga men det har verkligen gått ”i ett” och jag har inte kunnat, hunnit eller orkat. Vi var som jag berättade i Connecticut över Thanksgiving, onsdag till fredag kväll och jag tänkte inte berätta så mycket om det utan istället bombardera er med bilder. Vad jag kan säga är att den gick i traditionell, gammal stil.

Det är minst tredje (kanske fjärde?) gången vi firar Thanksgiving ihop med vår vän Eliza och hennes familj och vänner. Så tacksam över det.

Innan vi åkte tillbaka till New York var vi i en stad som heter Putnam och strosade runt på antikaffärer. Så roligt med gamla saker från andra länder. Jag bara älskar det och får lova att erkänna att min stil är more is more.


Hade behövts i vår gamla lägenhet…
De här fina Champagne Coupe:sen höll nästan på att åka med hem. Va, pink champagne- adorable!?

Här hemma i New York var det också fullt hus. Våra vänner från Sverige, som vi fått alla våra fina möbler av, var här hos oss i NYC tisdag till lördag.

På tisdag kväll var jag ute och åt middag med Anna och hennes dotter Emelie och vänner.

När vi kom hem så hade jag kontakt med en person på en Facebookgrupp om en lampa. Köpte denna för $15 på lördag morgon. Måste väl ändå sägas vara lite av ett fynd? Alltid lite läskigt att gå hem till folk, man vill ju inte fastna i en ”Honey Trap”…

Lördag på dagen var vi alla ute och julhandlade och på eftermiddagen åkte Anna & Co. hem och Richard åkte till Afrika (turné i flera länder, därav skriver jag ”slarvigt” Afrika som att det vore ett land).

Då var det dax för julpyntning! Första advent i antågande….

Vi satsade allt på öppna spisen. Alla tomtar och småsaker. Sen ny duk på bordet, stjärnor i fönstret (nya!) och kuddar i rött. Nu är vi redo att tända första ljuset.

4 reaktioner till “Thanksgiving bonanza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s