Helgen

I fredags på dagen var jag på julmarknad på svenska kyrkan. Fortfarande lite förkyld men det var mysigt. Köpte lussebullar, fiskbullar och lite julpynt.

På kvällen var jag ju som jag berättat tillsammans med vänner på Lillie’s.

Lördag var det kalasdag på rullskridskor i Brooklyn. Båda barnen följde med och det var en riktigt kul upplevelse! Kommer ihåg att jag åkte i Mississippi på 80-talet men då var det en rink som man åkte runt, runt på. I trä med hög musik, discoljus och med ”backar”. Här var det en rink i betong och blandat vuxna och barn. Men musik och god stämning!

På kvällen var vi faktiskt bara hemma. Det var vinkväll på Roosevelt Island men ingen av oss orkade åka iväg. Jag tror jag somnade före kl 11.

Den här mannen roade sig verkligen!

Idag har jag och Nelle varit på dokumentärfilm i East Village, ”Mr Toilet – The World’s #2 man”. En man från Singapore som vikt hela sitt liv åt toaletten, att alla runt om i världen ska ha tillgång till toalett för att slippa smitta, sjukdom och osanitet. Spännande och rolig film. Ännu roligare såklart att han och kvinnan som gjort filmen var där och hade ett samtal med publiken efteråt.

2013 fick han igenom en internationell toalett dag – World Toilet Day i FN. Den infaller 19 november varje år. Skitviktigt ämne (jag vet så dåligt…)!

Det var också filmfestival med intervjuer av filmmakare från SydAsien. Ingen aning om vem eller vilka dock.

Nu är det söndag kväll och alla slappar på sina digitala plattformar. Måndag i morgon och det är en kort vecka för oss. Thanksgiving infaller på torsdag och barnen är lediga onsdag-fredag. Och på tisdag kommer det besök igen!

Behövde lite glamfilter idag efter regnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s