Hej annalkande 50-årskris

När jag var på stan igår och handlade julklappar hittade jag världens finaste klänning på Zara. Var kärlek vid första ögonkastet och jag var tvungen att prova. Svart spets, genomskinlig, ärmlös. Och kände – NEJ jag är för gammal.

Så himla tråkig känsla. Men när man ser bh:n, magen och benen genom tyget och det dessutom finns stora ”bara” partier då går det inte längre. Jag känner mig bara så gammal och fel. Patetisk. NÄÄÄR skulle jag ha denna? Lekte med tanken att man kan ju ha en tröja under, men hallå! Då sabbar man ju hela grejen.

Nä. Det finns en tid för allt. Denna har passerat.

(Om nu någon av er som är i samma ålder som mig och precis har köpt den klänningen och känner sig som en $1.000.000/en drottning – go for it! – det här är min känsla just idag.)

Egentligen tycker jag man ska kunna ha på sig vad f-n som helst i vilken ålder som helst. Men idag, nej tack till denna.

Snyft.

8 reaktioner till “Hej annalkande 50-årskris

 1. Hallåååå! Är du galen??!! Köp! Så snygg! Såg först bara bilden och tänkte: Såå snygg, måste också köpa den!! hahahaha. Vi är inte för gamla!

  Gilla

 2. Jättefin verkligen…. men jag förstår dig precis! Cajsa är ju 18år nu och jag bara inser mer och mer att en del kläder är liksom mer för henne som typ ska på 200-dagars fest på måndag – 200 dagar till studenten alltså 😉
  Däremot ”ärver” jag en del kläder från tjejerna som de tröttnat på eller växt ur hehe. Ingen surprise att jag är minst kanske! Dock hoppar jag över precis de som visar både BH och mage…

  Gilla

  1. På pricken Cilla! Jag känner mer och mer ”det här skulle passa Nelle…” Men håll med om att det är lite mera tråkigt när man måste anpassa sig till sin ålder. Man kanske måste hitta en ny stil?🤔 Menar du förresten att det är ok att visa ANTINGEN mage eller bh?🤣🤣

   Gilla

   1. Haha… kanske inte så jag menade men det kanske kan vara en liten övergångsfas! Istället för att sluta helt menar jag 🙂 Fast personligen är jag nog rätt tråkig och visar inte mycket hud denna årstid. Men det är klart att jag går inte på fest på måndagar heller!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s