Ett missat evenemang

Ikväll missade jag ett evenemang som jag så gärna hade velat gå på. Jemima Kirke, Jessa i Girls, hade opening night av hennes nya konstutställning på ett galleri downtown, Sargent’s Daughters.

Jag älskade GIRLS. Tog mig många år att börja titta på serien men när jag väl började så blev jag helt hooked och sträcktittade på alla säsonger på en gång. Hade varit så kul att kanske stöta på henne där. Och förstås titta på hennes konst!

Istället tittade jag på det här på skolan.

Introduktionskväll för High School (IB Diploma Program/Tut House) för Nellan. Det var intressant och spännande det också men kanske inte riktigt så…kittlande. Och utan champagne!

Richard är på resa och jag och barnen är ensamma en vecka. Åt Richards hatmat till middag, ugnspannkaka. Spelade lite spel, Bananagrams. Har ni inte testat det så rekommenderas det varmt. Annars intet nytt.

Bilden är lånad från Jemimas insta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s