Tryckfelsnisse

Hahahahaha!!! Här kommer världens längsta mening:

När jag nu äntligen fått hjälp – lyckats skaffa en hemsida där jag ska samla mina bloggar, lyckats få dit mina gamla bloggar, importerat min nya blogg från WordPress, känt mig nöjd och glad…så visar det sig att tryckfelsnisse varit framme när sidan köptes en kväll i stugan i augusti, efter några glas vin, inga läsglasögon. Min hemsida är FELSTAVAD! Det har smugit sig in ett extra ”l” i stilettos – stillettos. Så nu mina vänner hittar ni mig på http://www.notonstillettos.com om allt fungerar som det ska.

Hej, det är måndag!

2 reaktioner till “Tryckfelsnisse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s