Supporten är här!

Eventuellt blir det lite strul med bloggen under den närmaste dagen. Jag håller på att försöka flytta ihop alla mina bloggar under en plattform http://www.notonstilettos.com så man kommer åt alla bloggarna på ett och samma ställe. Har fått hjälp av min support och goda granne (vän också) Jesper som är på besök hos oss i helgen. Vi får se hur det går. Sen har jag också betalat för bloggen/namnet så jag slipper reklam i bloggen. Håll tummarna för att det här funkar nu.

Vi hade för övrigt en supertrevlig fest igår. Alla kom med något ätbart och vi hade ett helt fullt bord med mat! Tror ni jag tog någon bild? Nej. Bara på mitt eget bidrag innan gästerna kom.

Jag måste bli bättre på att dokumentera. I slutet på kvällen när vi satt och lyssnade på musik och pratade så tog jag några bilder.

Kvällens höjdare blev en drink som vår vän Desi hittade på, en Swederita! Hör upp nu: 2 delar tequila, 1 del Laponia hjortronlikör och lime. Is och sen shake shake shake! Låter kanske lite konstigt men så gott. Lägg den på minnet, Swederita.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s