Coffee morning i november

Idag var det dax för coffee morning igen. Kroatien var värd och det gick helt plötsligt upp för mig att Sverige också måste stå värd. Det vill säga jag! Pratade med danskan idag och hon var inne på en nordisk coffee morning i april. Låter perfekt sa jag, så nu satsar vi på det. Smörrebröd och kanelbullar – vad kan gå fel?

En aktivitet är ju lotteriet som jag tror jag berättade om sist. Man måste köpa minst tre lotter för $5 och sen är det ett lotteri med fem priser som man kan vinna. Och idag vann jag! Helt chockad faktiskt, jag brukar inte ha tur i spel.

Vann fyra martiniglas i kristall och en drinkmixer med inbyggda recept. Och popcorn!

På fredag ska vi ha en liten fredags-aw här hemma. Knytkalas och lite drinkar så det passar ju bra.

Efter kaffet gick jag raka spåret till Uniqlo och köpte mig en dunkappa. Valde och velade mellan varm och extra varm. Kom hem med den varma som jag tyckte hade lite modernare snitt och som också kostade $50 mindre men…kommer nog att byta till den varmare för fy attan vad kallt det är i den här stan. Hade glömt! Modet får stryka på foten när man fryser. Det var -5 i morse och jag höll på att dö. Trots klimakteriet!! Behöver vinterskor också. Kastade alla i somras när vi flyttade. Big mistake.

Men hur mår ni? Läser ni fortfarande? Fryser ni i Sverige?

14 reaktioner till “Coffee morning i november

 1. Läser varenda ord! Älskar att följa er. En daglig rutin med en kopp kaffe. Känns som vi fikar ihop som på gamla goda tider. Ibland går jag tillbaka och läser gamla inlägg. Sparar alla.
  Den enda nackdelen är kommentarsfältet. Jobbigt att skriva sitt namn och mail varje gång plus att man inte ser om du svarat på kommentaren om man inte aktivt går in igen.. och ibland minns jag inte vilket inlägg jag kommenterat.
  Det måste du styra upp tycker jag. 😉
  Saknar er! 💗
  (Och nu såg jag att man kunde ticka i några boxar på slutet, provar det!😊 Men ändå, inte så användarvänligt att kommentera) puss

  Gilla

  1. Åååå vad glad jag blir och de där kopparna kaffe är saknade. Kommentarsfältet kan jag troligen inte göra nåt åt. Värdelöst om det är så krångligt. Trodde att man skulle kunna kommentera enkelt och få uppdateringar på kommentarer om man ”följer/prenumererar” på bloggen. Ska fråga min support som kommer på fredag. (Stackarn, det är mycket med det där tekniska…)
   Och om en månad drygt kommer din bror – så roligt! Kram till dig och de dina💝

   Gilla

 2. Nu kom det tydligare efter jag checkat boxarna! Skönt! Ja, inte helt lätt med det tekniska… hahaha
  Jag hörde det!! Såå kul! Blev ju såklart avis! Vill också till NY. Men vi siktar på våren, härligare!
  Kul att ni kommer hem. Kommer ni vara i stockholm något? Vill såklart träffas! Säg till om vi kan hjälpa till med boende. Kramar

  Gilla

 3. Jag läser också allt och dricker kaffe. Dagens höjdpunkt faktiskt! =).

  Håller med om att det är lite struligt att kommentera men skam den som ger sig .

  Saknar er alla!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s