Aj!

Känner mig som den här björnen idag fast tvärt om! Förkylningen har satt sig i bihålorna och hela huvudet värker. Är nästan glad över att det är 4 grader och regn idag så jag slipper gå ut. Kommer ihåg att jag haft problem med bihålorna förut här i New York. Min doktor kallade det ”fall allergies”, att man reagerar på mögel och fukt som bildas på hösten. Jag vet inte men jag känner igen fenomenet. Turligt nog har jag med mig nässköljen i keramik så det är väl bara att börja spola. Men då måste man ha salt utan jod. Och då måste jag gå ut och handla. I 4 grader och regn. GAAAAAH!!!!

2 reaktioner till “Aj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s