Förkylda

Både jag och Nelle har blivit förkylda. Huvudvärk, feber (Nelle, inte jag), hosta och snuva. Näsblod. Igår var jag inte ute på hela dagen men fick mycket gjort här hemma i pyjamasen. Vi har äntligen monterat ihop en garderob i hallen och satt upp krokar och en hatthylla. Allt i ett enda stort mismatch-hop-plock från sånt vi haft och fått i huset. Utom garderoben, den är ny från Ikea. Nu är det lite trångt i hallen men mycket förvaring. Och mysigt på nåt sätt. Ska visa bild sen.

Nelle passade på att göra spanskaläxan samtidigt som Richard byggde. En intervju om saker han tycker om, gusta, eller inte tycker om, no le gusta. Båda pluggar ju spanska som nybörjare så intervjun blev kanske lite enkel eftersom de bara kunde fråga och svara på sånt de kunde orden till. Jag gissar att det finns andra saker som Richard no le gusta än frukt och att spela gitarr? Hahaha!!

Skön söndag blev det ändå.

När Richard var nere i källaren och hämtade vinterkläderna frågade han om vi ska ta upp julpyntet. Men jag var ståndaktig. Bara stjärnor än så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s