34th Street update

President Trump ska på Ultimate Fighting ikväll på Madison Square Garden. Madison Square Garden ligger på 34th Street, vår gata. Alltså är ALLT kaos! Poliser överallt. Gatan avspärrad med kravallstaket.

Det här är precis utanför vår port när de hade börjat avspärrningarna. Vi frågade vad som var på gång och de här trevliga poliserna berättade. Lite senare när vi kom hem efter en trip till Home Depot (ByggMax) träffade vi denna polis.

Jag vet att jag inte ser klok ut – så kallt. Men, det gör inte han heller om ni frågar mig!

Nån sa att ”nu kommer the motorcade”, alltså kortegen med alla bilar och POTUS. POTUS = President Of The United States. Visste ni alla det? Att det är det som det betyder? POTUS och FLOTUS, First Lady Of The United States. Vi blev iallafall eld och lågor och tänkte att nu är vi nära, kanske vi får en skymt! Frågade denna polisofficer som ser ut som han är direkt hämtad från Blue Oyster Bar, men nej, falskt alarm. POTUS skulle inte passera förrän senare.

Funderade ett tag på om jag skulle sitta ute på balkongen och vänta. Bara för att få se cirkusen. Hm. Nej, inte värt det.

Kolla in blåljusen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s