Åååååå suck

Vi var så himla glada att vi äntligen lyckats ta oss ut till Ikea och beställa de där sista tråkiga sakerna som vi behöver till lägenheten. Förvaring till hallen, byrå till Nelle, lite hyllor till köket – sånt som gör att det inte blir så rörigt hemma. Alla grejer levererades i söndags eftermiddag…trasiga. Och nästan allt var förstört.

Ikea har outsourcat sina leveranser och killarna som levererade våra saker ”couldn’t care less”. Paketen hade legat i regnet och blivit blöta så allt som var känsligt hade blottnat upp (är det ett ord ens?). Att montera ihop detta hade inte gått.

Alla hörn såg ut så här och spånplattorna hade svällt. Spegeln knäckt, glas på tavlelramarna trasiga. Precis allt var förstört förutom en garderobsdörr som de mirakulöst lyckats bära upp intakt. Och två minihyllor till köket.

Coffee? Tea?

Idag kommer de och hämtar allt som är trasigt och levererar nya saker.

Inshallah!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s