Rolig detalj i badrummet

I vårt badrum finns ett litet, litet skåp bredvid badkaret. Det har en liten lucka överst och en dörr man kan öppna. Det är oerhört smalt och det tog oss ett tag att fatta vad det är till för – tvätt! Man ska öppna luckan och kasta ner sin smutstvätt i istället för att den ska hamna på golvet i badrummet. Smart om det inte vore så att vi är 4 pers i familjen och den här lilla luckan skulle svämma över efter en dag. Men bra idé! Man skulle ha en sån hemma, inbyggd i väggen med PLATS för tvätt.

Vi använder den till toarullar och tvättmedel istället. Och tvättkortet så vi alltid vet var det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s