På dåligt humör hela dagen

Vaknade med nästäppa och har inte känt mig pigg på hela dagen. Först försökte jag träna men utan entusiasm. Istället har jag gjort alla tråkiga saker…städat och tvättat, handlat och lagat mat. Nelle och hennes kompis kom sedan hem och bakade i köket och under tiden denna katastrof pågick så lovar att att mitt blodtryck var uppe på MAX. Det var chokladbollssmet och kokos överallt. Hela köket, nystädade vardagsrummet, i håret på flickorna och när de började slänga smet på varandra i korridoren så fick jag ett utbrott. Alltså, de är 13 år, inte tre!!! Jag hatar när jag blir så arg men ibland rinner det ju bara över. Tonåringar testar onekligen gränser.

Sedan började staden ”malla sig” med den här färgen och då mjuknade jag litet.

Ikväll har vi ätit tacos på det senaste inom köttsubstitut här i USA, Beyond Meat. Förvillande likt kött men alltså ibland undrar jag…varför vill man göra produkter som liknar kött när man valt att inte äta kött? Vi hade två veggisar på middag ikväll så därför ville jag testa. Och ja – det var gott! Kryddade med egna kryddor och hade de vanliga tillbehören.

Nu längtar jag efter en god natts sömn. Hade lite kalabalik i natt när det stormade rejält. Vaknade vid 1-tiden av att något lät. Fick panik och sprang upp och tittade ut på balkongen. Tvättställningen hade blåst omkull, vikt ihop sig och låg halvvägs utanför balkongen. Blomkrukan hade vält. SÅ LÄSKIGT! Ska binda fast allt med buntband vi från och med nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s