Regnar i NYC idag

Vi har haft så himla fint väder så man har nästan glömt bort att det är höst och snart november, senast igår gick jag barbent i klänning. Men idag blev vi påminda om vad som skall komma – det har regnat och blåst hela eftermiddagen. Undrade vad det var som lät i lägenheten tills jag fattade att det är i öppna spisen som det viner. Filmade en snutt…vet inte om ni kan höra? Tyckte också att jag idag kände huset ”röra på sig” i blåsten. Men det kan förstås också varit inbillning.

Wiiiiii iiiii iiiii…..

Sen har jag köpt ett bokskåp på loppis. Eller ”vintage” som jag var tvungen att säga till gubben i hissen som såg väldigt skeptisk ut när jag pratade om Thrift Shop.

Bokskåpet. Ska försöka hitta en fin karta över NYC och sätta ovanför.

De skulle bara veta att jag plockar saker från gatan också. Tex dessa godingar.

Fanns bara två koppar och två fat men hallå – hur gulliga? Har identifierat att man slänger grovsopor på torsdagar på vår gata. Då åker möbler och allt möjligt ut på 34th Street.

Där längst bort till vänster skymtar vår hus.

Så här ska fyndas i morgon! Blink, blink…ni tror väl inte jag blivit galen va?!

2 reaktioner till “Regnar i NYC idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s