Gäster!!

Först kom det en (liten) gäst på eftermiddagen igår och sen kom två till på kvällen så nu har vi fullt hus.

Den lilla är Nelles bästa vän Eloise från Köpenhamn och de två kommer jag antagligen inte se särskilt mycket av, de aktiverar sig själva så att säga. Igår lyckades de på på fem minuter slå upp Nelles volleyboll på ett tak bredvid planen och slarva bort hennes skoldator. Say no more. Men man måste älska deras intensitet!

Den blå planen där nere är en basketplan där Nelle brukar träna volleyboll med kompisar.

Här spelar de fortfarande sedan åkte bollen upp på taket till vänster i bild.

Datorn hittades i skolan idag (puh!) och bollen…den får nog anses vara ett minne blott.

De andra gästerna stannar bara två nätter så idag var vi ute på mini-sightseeing. Times Square är ett måste och via lite shopping och ett stopp för en bagel så var vi där!

Bagel-time!

Maria och Patrik är här för att fira någons (host host Patrik…) 50-årsdag så det är väl på plats att gratta lite i förskott!

Vi fick också se litet av en inspelning till en ny tv-serie. Säsong 1 av ”Army nånting”. Försökte fråga vem som var stjärnan men han som var ansvarig för ljudet hade ingen aning, han var bara ”ljudkillen”.

Hon i rutiga kjolen var iallafall den som de filmade idag.

Apropå kändisar så har både jag och Richard sett varsin kändis sedan vi flyttade hit. I söndags mötte jag Victoria Silvstedt på 5th Avenue. Det är ju inte första gången jag ser henne live, senast var i St Tropez på en yacht vilket jag skrivit om i min Paris-blogg. Richards kändisspotting är killen/journalisten Tom Yates i House of Cards. Han som var älskare till Claire.

De möttes på en löprunda och Richard pekade på honom och sa typ ”House of Cards, right?” Han svarade typ ”Yup!”. Det var hela konversationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s